Grouper Daniels

Grouper Daniels
Grouper Daniels może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 900g białka, 877g tłuszczu, oraz w sumie 12491 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 61,3 zł za porcję, ten przepis okładki 92% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, okrę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grouper Daniels, Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, oraz T. g.I. Friday ' s Jack Daniels Sauce.

Instrukcje

1
Na ciężkiej patelni, doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu. Wymieszać skrobię kukurydzianą i wino, a następnie ubić śmietanę. Wymieszać z musztardą kreolską i serem Gouda, dodając trochę na raz, aby ser się stopił. Nadal mieszając, aż do smooth.In kolejna patelnia, saute okra, kiełbasa, raki, i pomidory. Następnie wymieszać z mieszaniną śmietany.Filety rybne z 1/4 szklanki czernienia przyprawy. Poczernić filety grouper w żelaznej patelni.Do sosu śmietanowego wymieszać dodatkową 1 łyżkę przyprawy czerniejącej.Talerz z chlebem kukurydzianym, moczyć z sosem śmietanowym, a następnie top z filetem grouper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening SpiceBlackening Spice
Musztarda KreolskaMusztarda Kreolska
Filety Z GrouperaFilety Z Groupera
GoudaGouda
Sos śmietanowySos śmietanowy
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
RakiRaki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Dodaj więcej sosu na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Składniki

227Orzechy dowolne (posiekane)kiełbasa andouille, pokrojona w plasterki i podsmażonakiełbasa andouille, pokrojona w plasterki i podsmażona227Orzechy dowolne (posiekane)kiełbasa andouille, pokrojona w plasterki i podsmażonakiełbasa andouille, pokrojona w plasterki i podsmażona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzyprawa czerniejącaprzyprawa czerniejąca1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)przyprawa czerniejącaprzyprawa czerniejąca1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)przyprawa czerniejącaprzyprawa czerniejąca1WES E Sztuka języka angielskiegoDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczakDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczak2(zima)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana2(zima)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda kreolskamusztarda kreolska1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda kreolskamusztarda kreolska454Orzechy dowolne (posiekane)ser gouda rozdrobnionyser gouda rozdrobniony454Orzechy dowolne (posiekane)ser gouda rozdrobnionyser gouda rozdrobniony680Orzechy dowolne (posiekane)filety z groupera (każda mocna biała ryba ładnie się sprawdzi)filety z groupera (każda mocna biała ryba ładnie się sprawdzi)680Orzechy dowolne (posiekane)filety z groupera (każda mocna biała ryba ładnie się sprawdzi)filety z groupera (każda mocna biała ryba ładnie się sprawdzi)1quartszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)227Orzechy dowolne (posiekane)Ketmia jadalna (okra), w plastrachKetmia jadalna (okra), w plastrach227Orzechy dowolne (posiekane)Ketmia jadalna (okra), w plastrachKetmia jadalna (okra), w plastrach454Orzechy dowolne (posiekane)ogon rakowyogon rakowy2largespomidory pokrojone w kostkępomidory pokrojone w kostkę2largespomidory pokrojone w kostkępomidory pokrojone w kostkę113Orzechy dowolne (posiekane)1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto113Orzechy dowolne (posiekane)1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn