Pstrąg ze skórką migdałowo-ziołową

Pstrąg ze skórką migdałowo-ziołową
Pstrąg ze skórką migdałowo-ziołową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz okruchy soli, udekoruj: gałązki tymianku, filety z pstrąga i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać zmielone migdały, można śledzić to danie główne z Tarte Aux Abricots-Francuska Tarta Morelowa Z Migdałami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest znakomite. Spróbuj Halibut ze skórką ziołowo-migdałową, Kalafior-por Kugel z migdałowo-ziołową skórką, oraz Kalafior-por Kugel z migdałowo-ziołową skórką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu. Filety zanurzyć w mleku; pogłębiać w mieszaninie okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Umieścić w koszu grillowym pokrytym sprayem do gotowania; filety pokryć sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Gotować, przykryte pokrywą grilla, na gorących węglach (400 stopni do 500 stopni) 5 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia75
Magazyn