Pstrąg z ziołami migdałowymi dla dwojga

Migdałowy pstrąg z ziołami dla dwojga może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz migdały, bułkę tartą, filety z pstrąga i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Spróbuj Pstrąg z musztardą i ziołami, Pstrąg ze skórki migdałowej z białą kaszą i Chardą Szwajcarską, oraz Pstrąg ze skórki migdałowej z białą kaszą i Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill Na Zewnątrz Na Duże ciepło i pokryj kosz grillowy sprayem do gotowania.
Wymieszać bułkę tartą, migdały, posiekany tymianek i czarny pieprz razem w płytkim naczyniu.
Każdy filet z pstrąga zanurzyć w mleku, a następnie zanurzyć w mieszance okruchów chleba. Zalać każdy filet sprayem do gotowania.
Umieścić pogłębione filety w przygotowanym koszu grillowym i gotować, aż złociste i łatwo płatki rybne widelcem, około 5 minut z każdej strony.
Dekoruj gałązkami tymianku.