Pstrąg z grzybami wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 36g tłuszczu i w sumie 521 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 4,67 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, mąkę, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj NW Pstrąg Z Grzybami (Zwtiii), Pieczony pstrąg z czosnkiem i grzybami, oraz Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż grzyby na 2 łyżkach masła do miękkości. Dodaj pietruszkę.
Wyjmij grzyby na półmisek do serwowania; trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Połącz mąkę i sól w płytkim naczyniu; posmaruj filety mieszanką mąki z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodaj 2 łyżki masła na patelnię. Gotuj pstrąga na średnim ogniu przez 8-10 minut z każdej strony lub do momentu, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem; ułożyć na grzybach.
W przypadku sosu rozpuść pozostałe masło w małym rondlu. Stopniowo dodawaj śmietanę i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia przez 3-4 minuty lub do lekkiego zgęstnienia, ciągle mieszając.
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla pstrąga. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Kusza Sonoma Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.