Pstrąg Z Grilla
Pstrąg z grilla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 72g białka, oraz 27g tłuszczu. Za 8,37 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ćwiartek cytryny, soku z cytryny, keczupu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ćwiartki cytryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Walcowana Baklava jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy obejmują Trout Almondine, Pstrąg Smażony Na Patelni, oraz Wędzony Dip Z Pstrąga.
Instrukcje
Połącz sos sojowy, keczup, sok z cytryny, olej i rozmaryn; wlej dwie trzecie marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj rybę. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, obracając raz. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę do fastrygowania.
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Umieść rybę w jednej warstwie w dobrze natłuszczonym koszu z drutu na zawiasach. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, gdy ryba zrumieni się na dnie. Obróć i sfastryguj zarezerwowaną marynatą; grilluj 5-7 minut dłużej lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
W razie potrzeby podawaj z cytryną.