Pstrąg Wędzony

Pstrąg Wędzony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj wędzonego pstrąga. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1315 kalorii, 142g białka, oraz 76 g tłuszczu każdy. Na 16,09 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, liście szałwii, pstrąga i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Dip Wędzony Z Pstrąga, Pstrąg Wędzony, oraz Pstrąg Wędzony.

Instrukcje

1
Napełnij swój komin węgiel z brykietów, ustawić komin na dolnym ruszcie grilla, i światło, lub przygotować ogień w palacza. W przypadku grilla gazowego przekręć połowę palników na średni. Pstrąga natrzeć olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
PstrągPstrąg
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Gdy węgle są gotowe, wrzuć je na dno grilla i rozłóż równomiernie na pół. Rozrzuć wióry na rozgrzanych węglach lub umieść je w metalowym pojemniku blisko palnika na grillu gazowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieścić pstrąga na ruszcie grillowym po pośredniej stronie grilla. Kiedy dym zacznie rosnąć, zamknij pokrywę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wędzić pstrąga w temperaturze od 225° do 250 ° F przez 45 do 60 minut lub do momentu, gdy ryba zacznie łuszczyć się, gdy zostanie przetestowana widelcem w najgrubszej części i będzie miała dymny aromat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Dekoruj rozmarynem lub liśćmi szałwii i klinami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
6
Sugerowane Drewno: winorośl lub olcha
7
Fragment z 25 Essentials: Techniques for Smoking, by Ardie A. Davis, © 200
8
Zdjęcia © 2009 by Joyce Oudkerk Pool. Użyte za zgodą Harvard Common Press.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn