Pstrąg smażony z sałatką z chleba kukurydzianego

Pstrąg smażony z sałatką z chleba kukurydzianego
Przepis smażony pstrąg z sałatką kukurydzianą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 31g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, sok z cytryny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pstrąg smażony z sałatką ze świeżych ziół, Smażony pstrąg ze słodką wieprzowiną i sałatką z Zielonego Mango, oraz Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż poziom chleba kukurydzianego na 10-na 15-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Piec w piekarniku 350 do wyschnięcia i lekko tosty, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać pestki dyni, Kminek, paprykę, sól i pieprz; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Tymczasem odrywaj liście jarmużu od twardych łodyg środkowych; odrzucaj łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
6
Pokroić lub rozerwać liście na 2-calowe kawałki. W 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać jarmuż i gotować do miękkości do ugryzienia, 2 do 3 protokół; dobrze odcedzić. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, wycisnąć wodę z liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
8
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, obracając często, aż rumiane i chrupiące; przenieść do ręczników papierowych do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Odcedzić i wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżeczki tłuszczu na patelni. Gdy boczek jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokruszyć i dodać do mieszanki chleba kukurydzianego w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Umieść pstrąga, skórkę do góry, na patelni (w partiach, jeśli to konieczne) i gotować, aż zbrązowieje na dnie, 2 do 3 protokół. Obróć szeroką szpatułką, zmniejsz ciepło do średniego i gotuj, aż ryba będzie ledwo nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna-patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), od 2 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Pstrąg przenieść na talerz i przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
12
Dodaj oliwę z oliwek i cebulę na patelnię i często mieszać, aż cebula kuleje, o 5 protokół. Wymieszaj jarmuż, ocet i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodać mieszankę jarmużu do mieszanki chleba kukurydzianego i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
JarmużJarmuż
14
Łyżka sałatki kukurydzianej równo na cztery talerze i góry każdej porcji z filetem z pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett
Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett
Zapach coś yeasty, bardzo świeże z wyraźnym akcentem czerwonych owoców, zwłaszcza malin. Elegancki, łatwy do tańca gabinet z delikatnym mineralnym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn