Pstrąg Smażony Z Salsą Po Włosku
Przepis pieczony pstrąg z włoskim Salsan jest gotowy w około 9 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Jeśli masz dekoracji: cytryna, oliwa z oliwek, salsa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak zapiekany z włoską salsą Verde, Salsa W Stylu Włoskim, oraz Bakłażan zapiekany z sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety posypać solą i pieprzem.
Ugotować 3 filety w 2 łyżkach. gorący olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 1 do 2 minut z każdej strony lub do płatków ryb widelcem. Powtórzyć z pozostałymi filetami i olejem. Najlepsza ryba z salsą.
W razie potrzeby udekorować i podawać natychmiast.