Pstrąg Smażony Z Salsą Po Włosku

Pstrąg Smażony Z Salsą Po Włosku
Przepis pieczony pstrąg z włoskim Salsan jest gotowy w około 9 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Jeśli masz dekoracji: cytryna, oliwa z oliwek, salsa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak zapiekany z włoską salsą Verde, Salsa W Stylu Włoskim, oraz Bakłażan zapiekany z sosem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
2
Ugotować 3 filety w 2 łyżkach. gorący olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 1 do 2 minut z każdej strony lub do płatków ryb widelcem. Powtórzyć z pozostałymi filetami i olejem. Najlepsza ryba z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W razie potrzeby udekorować i podawać natychmiast.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn