Pstrąg smażony z pomidorem bazylia Sauté

Pstrąg smażony z pomidorem bazylia Sauté
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego pstrąga z pomidorem bazylia Sauté. Na $5.8 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 389 kalorii, 39g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kliny cytryny, sól, olej canolan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pstrąg smażony z mąki kukurydzianej z pomidorem, szczawiem i bazylią Panzanella, Letni kurczak Sauté z sosem pomidorowo-bazyliowym, oraz Szparagi, pieczarki i pomidory Sauté ze świeżą bazylią i parmezanem.

Instrukcje

1
Pancetta ciepła w średniej patelni na małym ogniu. Gotować 4 minut lub tylko do momentu pancetta zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pomidory koktajlowe, czosnek, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/8 łyżeczki soli; gotować przez 3 minuty lub aż pomidory zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 1 1/2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rybę posypać równomiernie pozostałym 1/2 łyżeczki pieprzu i pozostałym 3/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
7
Dodaj 2 filety na patelnię; gotuj 2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi 1 1/2 łyżeczkami oleju i pozostałymi 2 filetami. Top ryby z mieszanką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Podawać rybę z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
RybyRyby
10
Zrównoważony wybór: podczas zakupów Szukaj pstrąga tęczowego hodowanego w USA. Unikaj złowionych pstrągów jeziornych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg TęczowyPstrąg Tęczowy
PstrągPstrąg

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn