Pstrąg Grenobloise

Pstrąg Grenobloise
Need a pescatariańskie danie główne? Pstrąg Grenobloise może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, sok z cytryny, pstrąga i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pstrąg Grenobloise, Skate Grenobloise, oraz Skate Grenobloise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
2
Dodać 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu; wymieszać widelcem do połączenia. Pstrąga posmarować lekko solą i pieprzem. Obie strony pstrąga pokropić mąką, delikatnie potrząsając, aby usunąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg MaślanyPstrąg Maślany
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
PstrągPstrąg
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Rozgrzać masło lub olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj pstrąga na patelni, Skórka do góry. Gotować, aż blady złoty, o 3 protokół. Włączyć i kontynuować gotowanie, 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Pstrąga wyjąć na rozgrzany talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
6
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj masło, sok z cytryny i kapary. Brązowy masło, mieszając drewnianą łyżką do uwolnienia brązowych bitów w dolnej części patelni, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Polać sosem pstrąga i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
PstrągPstrąg
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn