Pstrąg Bruschetta Z Chili Vinaigrette
Przepis pstrąg Bruschetta z chili Vinaigrette może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 55 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.16 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól koszerna, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pstrąg wędzony i krem z koperkiem Bruschetta, Pstrągowe Ciasta Z Bazylią Vinaigrette, oraz Pstrąg nowozelandzki z winegretem Kolendrowo-limonkowym.
Instrukcje
Dodać bruschetta: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Kromki chleba ułożyć na blasze do pieczenia, posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Piec do chrupkości, 5 do 6 protokół.
Blachę do pieczenia wyłożyć folią, następnie posypać folią 2 łyżkami soli.
Filety z pstrąga układamy skórką na sól i obficie posypujemy większą ilością soli. Odstawić do lodówki na 10 minut.
Tymczasem, aby chili vinaigrette: Toast chili w proszku na małej patelni na małym ogniu, 1 minuta.
Ochłoń. W małej misce, ubić chili w proszku, czosnek i ocet.
Ubić oliwę z chili, oliwę z oliwek, 1/2 łyżeczki soli, pieprz do smaku i natkę pietruszki.
Filety z pstrąga opłukać i osuszyć. Pstrąga doprawić pieprzem. Napełnij płytkie naczynie mąką instant. Filety zagrzebać w mące, wytrząsając nadmiar.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu. Gdy gorące, dodać rybę, skórkę w dół, i gotować, aż chrupiące, o 1 minutę. Obróć szpatułką przesuniętą i gotuj po drugiej stronie, aż skończysz, o 1 minutę.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Aby podać, pokroić pstrąga na kawałki wielkości kęsa. Do każdego tosta dodajemy kawałek pieczonej czerwonej papryki i kawałek pstrąga. Łyżka trochę vinaigrette na pstrąga.
Posypać oliwkami i natką pietruszki.