Przystawki serowo-winogronowy mogą być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji dodatków. Jedna porcja zawiera 177 kalorii , 5 g białka i 14 g tłuszczu . Za 1,3 dolara za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką winogrona, zieleninę, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, laktoowowegetariańską i pierwotną . Jest dostarczana przez Taste of Home. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 41% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Przystawki z awokado i rakami , Przystawki z kurczakiem w sosie buffalo bez kości i Przystawki z bakłażanem Caprese .
Instrukcje
1
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Opakowania Po 1 Szt.) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
2
Piec w temperaturze 275°C, aż do uzyskania złotego koloru, mieszając dwukrotnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1-1/4 Funta Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek
3
W małej misce wymieszaj sery, śmietanę i pietruszkę, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Włóż mieszankę serową do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Obtocz winogrona w mieszance, tak aby dokładnie ją pokryć, a następnie obtocz je w prażonych migdałach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Winogrona
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieścić na blasze wyłożonej papierem woskowanym; schłodzić do momentu podania. Schłodzić resztki.