Przystawki serowo-winogronowe
Przystawki serowo-winogronowy mogą być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji dodatków. Jedna porcja zawiera 177 kalorii , 5 g białka i 14 g tłuszczu . Za 1,3 dolara za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką winogrona, zieleninę, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, laktoowowegetariańską i pierwotną . Jest dostarczana przez Taste of Home. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 41% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Przystawki z awokado i rakami , Przystawki z kurczakiem w sosie buffalo bez kości i Przystawki z bakłażanem Caprese .
Instrukcje
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 275°C, aż do uzyskania złotego koloru, mieszając dwukrotnie.
W małej misce wymieszaj sery, śmietanę i pietruszkę, aż się połączą.
Włóż mieszankę serową do płytkiego naczynia.
Obtocz winogrona w mieszance, tak aby dokładnie ją pokryć, a następnie obtocz je w prażonych migdałach.
Umieścić na blasze wyłożonej papierem woskowanym; schłodzić do momentu podania. Schłodzić resztki.