Przystawka Z Kraba Sernik
Przystawka z kraba sernik wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Za 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 394 kalorii, 13g białka, oraz 35g tłuszczu. Mieszanka cebuli, parmezanu, sera szwajcarskiego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gorąca Przekąska Z Mięsa Kraba, Przystawka Sernik, oraz Przystawka Z Sernikiem Kiełbasianym.
Instrukcje
W misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan i masło. Naciśnij na dole 10-in. tortownica; odłóż na bok. Na patelni podsmaż paprykę i cebulę na maśle do miękkości; odstawić.
W misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Dodaj śmietanę, kraba, ser szwajcarski, mieszankę pieprzu i sól.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 60-65 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony. Ostudzić na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować. Ostudzić przez 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Mięso kraba można łączyć z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły Krab (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Cipriani Prosecco. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.