Przystawka Do Miski Na Chleb

Przystawka Do Miski Na Chleb
Przystawka do miski na chleb trwa 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 24g tłuszczu i w sumie 323 kalorie. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę w proszku, krakersy, peklowaną wołowinę delikatesową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Przystawka Z Włoskiego Chleba, Przekąska Chleb Karczochowy, oraz Włoski Chleb Z Kiełbasą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze dziewięć składników; przykryj i schłódź przez 8 godzin lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Aby podać dip, odetnij górną czwartą część bochenka chleba. Ostrożnie wydrążyć dno bochenka, pozostawiając 1/2-in. shell. (Zachowaj górny i usunięty chleb do innego użytku.) Wypełnij skorupę zanurzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
Podawać z krakersami i / lub warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do WiązaniaDo Wiązania

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nominowany Renard Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Nomine Renard Brut
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn