Przyprawiony Karmelowo-Jabłkowy Budyń Chlebowy
Przyprawiony karmelowo-jabłkowy budyń chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz jajka, mleko, sos orzechowo-karmelowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Przyprawiony Karmelowo-Jabłkowy Budyń Chlebowy, Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, oraz Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż jabłko i 1/4 łyżeczki. cynamon w lekko nasmarowanej patelni na średnim ogniu 2 minut lub do miękkości. Wymieszać razem chleb i jabłko w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym sprayem do gotowania.
Ubij razem jajka, mleko, cydr jabłkowy, brązowy cukier, wanilia, gałka muszkatołowa i pozostałe 1/4 łyżeczki. cynamon; wlać mieszaninę chleba w naczyniu do pieczenia. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Piec mieszaninę chleba 45 do 50 minut lub do góry jest chrupiące i złocisty brązowy.
Podawać na ciepło z pieczonym sosem orzechowo-karmelowym.