Przepyszny Lukier Penuche
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański lukier? Przepyszne lukier Penuche może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 334 kalorie, 0g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół śmietanę, ekstrakt z wanilii, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Przepyszny Lukier Penuche, Ciasteczka dyniowe z lukrem Penuche, oraz Ciasto dyniowe z lukrem Penuche.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i nadal gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać z pół na pół śmietaną i solą i powrócić do wrzenia, kontynuując mieszanie.
Karmel wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego, a następnie dodać wanilię.
Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym mikserem elektrycznym, aż będzie gładka, uważając, aby nie przesadzić. Jeśli lukier staje się zbyt gęsty, można dodać gorącą wodę, aby ją rozrzedzić.
Rozprowadzić na ostudzonym cieście i posypać orzechami pekan. Pozostawić lukier do Ustawienia przed podaniem, około 15 minut.