Przepis na sos żurawinowy pomarańczowo-kardamonowy

Przepis na sos żurawinowy pomarańczowo-kardamonowy
Przepis na sos żurawinowy pomarańczowo-kardamonowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką strąki kardamonu, skórkę pomarańczową, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sos żurawinowy pomarańczowy z kardamonem, Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), oraz Ciasto kawowe żurawinowe z pomarańczą i kardamonem dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn