Przepis na pieczeń wieprzową w musztardzie z szalotką i sosem winnym

Przepis na pieczeń wieprzową w musztardzie z szalotką i sosem winnym
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Musztarda-crusted pieczeń wieprzowa z szalotki i sosem winnym przepis może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 802 kalorie, 71g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz śmietanę, koszerną sól i pieprz, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z musztardą w sosie z czerwonego wina, Polędwica wieprzowa: łatwa i szybka pieczeń z szalotką, musztardą i ziołami, oraz Kotlety wieprzowe z szalotką w sosie z białego wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 6 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn