Przepis na Grillowany stek filetowy (z kremową białą fasolą i porami)

Przepis na Grillowany stek filetowy (z kremową białą fasolą i porami)
Przepis na Grillowany stek filetowy (z kremową białą fasolą i porami) jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 913 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 135 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka kieliszka wina, ząbki czosnku, sól morska i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Dziś Kolacja: Kremowa Biała Fasola Z Porami, Przepis Na Fettuccine Z Fasolką Lima, Groszkiem I Porem, oraz Fettuccine Z Porami I Białą Fasolą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia45
Magazyn