Przenośna Zupa: Mój Domowy Bulion

Przenośna Zupa: Mój Domowy Bulion
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna zupa? Portable Soup: mój domowy bulion może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 8 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 10949 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz mięsiste kości, ziarna pieprzu, nierafinowaną sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bulion Warzywny Domowej Roboty, Bulion Warzywny Domowej Roboty, oraz Przepis Na Domowe Buliony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść kości w dużym naczyniu do pieczenia i piecz je przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Upieczone kości, ziarna pieprzu i liście laurowe umieść w dużym garnku z grubym dnem. Przykryć przefiltrowaną wodą i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez osiem do dziesięciu godzin.Odcedzić wywar do dużej miski przez sito o drobnych oczkach. Przechowywać w lodówce przez co najmniej osiem i do dwudziestu czterech godzin. Powinieneś mieć około jednego galona zapasów.Zapas powinien żel w lodówce, ale nie jest to konieczne. Tłuszcz wzrośnie do górnej części stada. Wybierz go i zarezerwować go do innego zastosowania, takiego jak smażenie warzyw lub duszenie mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Wywar przełożyć do płytkiego, szerokiego garnka, wymieszać z solą i zagotować na dużym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż zapas zmniejszy się do 1 filiżanki, około czterdziestu pięciu minut w zależności od powierzchni garnka. Należy pamiętać, że czas potrzebny na zmniejszenie 1 galon zapasów do 1 filiżanki zależy od wielkości patelni. Bardzo szeroka i płytka patelnia pozwoli zmniejszyć zapas w około 45 minut, tradycyjny garnek zajmie kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Ubij żelatynę do gorącego wywaru i wlej do małego pojemnika o 4 cale na 4 cale. Przechowywać w lodówce przez co najmniej osiem godzin, pokroić w kostkę o 1-cal przez 1-cal. Możesz dodatkowo wysuszyć kostki, umieszczając je delikatnie na bawełnianej szmatce lub serwetce w lodówce lub innym zimnym miejscu w kuchni przez kolejne osiem do dwudziestu czterech godzin.Każda kostka bulionu wyprodukuje jedną filiżankę zapasu. Wystarczy wrzucić domową kostkę bulionu do jednej filiżanki gorącej wody, wymieszać, aby rozpuścić i podawać. Kostki bulionowe można przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez co najmniej sześć miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn