Przegrzebki Z Sałatką Z Korzenia Selera

Przegrzebki Z Sałatką Z Korzenia Selera
Przegrzebki z sałatką z korzenia selera to bezglutenowe, całe 30, i pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka musztardy dijon, sól morska, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Sałatka z selera i korzenia selera.

Instrukcje

1
Połączyć majonez i kolejne 7 składników aż do dobrze wymieszane. Wymieszać z korzeniem selera. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2
Połączyć oliwę z oliwek i paprykę; pędzel na przegrzebki. Broil, sear, lub grill przegrzebki o 1 do 2 minut na stronie lub do ogrzania przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Łyżką szczelinową równomiernie podzielić korzeń selera na 8 talerzy i ułożyć przegrzebek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dekorować, w razie potrzeby.
5
Podawać natychmiast.
6
Szef John poleca: gładki, beczkowaty Sauvignon Blanc jako uzupełnienie słodkich przegrzebków i kremowej sałatki z korzenia selera. Alternatywa
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
SelerSeler
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
7
Nalewki: Chardonnay lub Pinot Blanc, który widział trochę drewna. Albo jedno z białych "meritage" - ręcznie robione wina z winogron Bordeaux-produkowane w Kalifornii, takie jak Caymus Conundrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
BordeauxBordeaux
WinogronaWinogrona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn