Przegrzebki Z Sałatką Z Korzenia Selera
Przegrzebki z sałatką z korzenia selera to bezglutenowe, całe 30, i pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka musztardy dijon, sól morska, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Sałatka z selera i korzenia selera.
Instrukcje
Połączyć majonez i kolejne 7 składników aż do dobrze wymieszane. Wymieszać z korzeniem selera. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Połączyć oliwę z oliwek i paprykę; pędzel na przegrzebki. Broil, sear, lub grill przegrzebki o 1 do 2 minut na stronie lub do ogrzania przez.
Łyżką szczelinową równomiernie podzielić korzeń selera na 8 talerzy i ułożyć przegrzebek.
Dekorować, w razie potrzeby.
Szef John poleca: gładki, beczkowaty Sauvignon Blanc jako uzupełnienie słodkich przegrzebków i kremowej sałatki z korzenia selera. Alternatywa
Nalewki: Chardonnay lub Pinot Blanc, który widział trochę drewna. Albo jedno z białych "meritage" - ręcznie robione wina z winogron Bordeaux-produkowane w Kalifornii, takie jak Caymus Conundrum.