Przegrzebki z mąki kukurydzianej z miętowym Chimichurri

Przegrzebki z mąki kukurydzianej z miętowym Chimichurri
Przepis mąka kukurydziana-Crusted przegrzebki z miętą Chimichurri jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z limonki, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Arbuzowa sałatka z fetą z mąką kukurydzianą smażone przegrzebki, Sum Z Mąki Kukurydzianej, oraz Cornmeal-Crusted Walleye dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 9 składników w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Mąkę kukurydzianą umieścić w płytkim naczyniu. Zagrzebać przegrzebki w mączce kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PrzegrzebkiPrzegrzebki
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj przegrzebki; gotować 3 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
5
Podawać z chimichurri, i udekorować paski cebuli, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
CebulaCebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn