Przegrzebki z mąki kukurydzianej z miętowym Chimichurri
Przepis mąka kukurydziana-Crusted przegrzebki z miętą Chimichurri jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z limonki, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Arbuzowa sałatka z fetą z mąką kukurydzianą smażone przegrzebki, Sum Z Mąki Kukurydzianej, oraz Cornmeal-Crusted Walleye dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić pierwsze 9 składników w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Mąkę kukurydzianą umieścić w płytkim naczyniu. Zagrzebać przegrzebki w mączce kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Przegrzebki
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj przegrzebki; gotować 3 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
5
Podawać z chimichurri, i udekorować paski cebuli, w razie potrzeby.
Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.