Przegrzebki w pergaminie
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 181 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól koszerną, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przegrzebki w pergaminie z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami, Łosoś W Pergaminie, oraz Halibut w pergaminie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F. delikatnie wrzuć pomidory, fasolę, koper włoski, pietruszkę, olej, sól i pieprz w dużej misce.Oderwij cztery 15-calowe kwadraty pergaminu i ułóż na 2 arkuszach do pieczenia. Łyżka niektóre mieszanki fasoli do środka każdego kwadratu.
Umieść przegrzebki na górze fasoli. Top z 4 więcej kwadratów pergaminu i złożyć krawędzie na kilka razy do uszczelnienia.
Przenieść każdą paczkę na talerz.
Podawać nożem, aby rozciąć opakowanie i uważać na parę, która ucieknie.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.