Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 181 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól koszerną, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przegrzebki w pergaminie z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami, Łosoś W Pergaminie, oraz Halibut w pergaminie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 F. delikatnie wrzuć pomidory, fasolę, koper włoski, pietruszkę, olej, sól i pieprz w dużej misce.Oderwij cztery 15-calowe kwadraty pergaminu i ułóż na 2 arkuszach do pieczenia. Łyżka niektóre mieszanki fasoli do środka każdego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść przegrzebki na górze fasoli. Top z 4 więcej kwadratów pergaminu i złożyć krawędzie na kilka razy do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Dodatki (opcjonalnie)
3
Piec przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Przenieść każdą paczkę na talerz.
5
Podawać nożem, aby rozciąć opakowanie i uważać na parę, która ucieknie.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.