Przegrzebki, Pieczarki, Placek Grochowy Z Polewą Colcannon
Przepis przegrzebki, Grzyby, ciasto grochowe z polewą Colcannon może zaspokoić Europejskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz liść laurowy, kapustę, irlandzką whisky i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Zapiekane przegrzebki ze szpinakiem i grzybami Saute, oraz Boczkowo-Pieczarkowa Polewa Ziemniaczana Pieczona.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.