Przegrzebki Panko z Zielonym Chutney Chile

Przegrzebki Panko z Zielonym Chutney Chile
Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Ten przepis służy 60. Mieszanka grubej bułki tartej, chiles jalapeño, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Grouper z Tomatillo-Zielonym Chutney Chile, Zielone Ciasto Krabowe Chile Z Zielonym Majonezem Chile, oraz Chutney Z Mango-Chile (Aam Chutney).

Instrukcje

1
Purée Chutney składniki w blenderze, mieszając od czasu do czasu, aby pomóc mieszania, i przenieść do miski. Doprawić chutney solą i pieprzem i schłodzić, przykryte, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
1
Usuń mięśnie z boku przegrzebków, jeśli nadal są przymocowane. Pat przegrzebki suche i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
2
Jajka i mleko ubić w płytkiej misce. Włóż panko do innej płytkiej miski. Zanurz przegrzebki, 1 na raz, w mieszaninie jaj, a następnie w panko, obracając się do płaszcza, i przenieść do tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
JajkoJajko
MlekoMleko
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podgrzać 3 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować przegrzebki, 12 na raz, aż po prostu gotowane przez i złoty kolor (dostosować ciepło w razie potrzeby), o 1 1/2 protokół z każdej strony. Umieść przegrzebki gotowane w 1 warstwie na stojaku ustawionym w płytkiej patelni do pieczenia. Między partiami ostrożnie wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami i dodaj więcej oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec przegrzebki w środku piekarnika, aż po prostu ogrzane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać przegrzebki z chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1
* Chutney może być wykonane 3 dni wcześniej i schłodzone, pokryte. Przed podaniem doprawiamy solą i pieprzem.* Przegrzebki można pokryć panko na 4 godziny i schłodzić, przykryć. Panfry je 1 godzinę do przodu i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
2
Piec tuż przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje60
Ocena Zdrowia2
Magazyn