Przegrzebki Panko z Zielonym Chutney Chile
Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Ten przepis służy 60. Mieszanka grubej bułki tartej, chiles jalapeño, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Grouper z Tomatillo-Zielonym Chutney Chile, Zielone Ciasto Krabowe Chile Z Zielonym Majonezem Chile, oraz Chutney Z Mango-Chile (Aam Chutney).
Instrukcje
Purée Chutney składniki w blenderze, mieszając od czasu do czasu, aby pomóc mieszania, i przenieść do miski. Doprawić chutney solą i pieprzem i schłodzić, przykryte, aż będzie gotowe do użycia.
Usuń mięśnie z boku przegrzebków, jeśli nadal są przymocowane. Pat przegrzebki suche i doprawić solą i pieprzem.
Jajka i mleko ubić w płytkiej misce. Włóż panko do innej płytkiej miski. Zanurz przegrzebki, 1 na raz, w mieszaninie jaj, a następnie w panko, obracając się do płaszcza, i przenieść do tacy.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Podgrzać 3 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować przegrzebki, 12 na raz, aż po prostu gotowane przez i złoty kolor (dostosować ciepło w razie potrzeby), o 1 1/2 protokół z każdej strony. Umieść przegrzebki gotowane w 1 warstwie na stojaku ustawionym w płytkiej patelni do pieczenia. Między partiami ostrożnie wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami i dodaj więcej oleju.
Piec przegrzebki w środku piekarnika, aż po prostu ogrzane przez, o 3 protokół.
Podawać przegrzebki z chutney.
* Chutney może być wykonane 3 dni wcześniej i schłodzone, pokryte. Przed podaniem doprawiamy solą i pieprzem.* Przegrzebki można pokryć panko na 4 godziny i schłodzić, przykryć. Panfry je 1 godzinę do przodu i przechowywać w temperaturze pokojowej.