Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Ten przepis służy 60. Mieszanka grubej bułki tartej, chiles jalapeño, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Grouper z Tomatillo-Zielonym Chutney Chile, Zielone Ciasto Krabowe Chile Z Zielonym Majonezem Chile, oraz Chutney Z Mango-Chile (Aam Chutney).
Instrukcje
1
Purée Chutney składniki w blenderze, mieszając od czasu do czasu, aby pomóc mieszania, i przenieść do miski. Doprawić chutney solą i pieprzem i schłodzić, przykryte, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Usuń mięśnie z boku przegrzebków, jeśli nadal są przymocowane. Pat przegrzebki suche i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Przegrzebki
2
Jajka i mleko ubić w płytkiej misce. Włóż panko do innej płytkiej miski. Zanurz przegrzebki, 1 na raz, w mieszaninie jaj, a następnie w panko, obracając się do płaszcza, i przenieść do tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Jajko
Mleko
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Podgrzać 3 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować przegrzebki, 12 na raz, aż po prostu gotowane przez i złoty kolor (dostosować ciepło w razie potrzeby), o 1 1/2 protokół z każdej strony. Umieść przegrzebki gotowane w 1 warstwie na stojaku ustawionym w płytkiej patelni do pieczenia. Między partiami ostrożnie wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami i dodaj więcej oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec przegrzebki w środku piekarnika, aż po prostu ogrzane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Podawać przegrzebki z chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1
* Chutney może być wykonane 3 dni wcześniej i schłodzone, pokryte. Przed podaniem doprawiamy solą i pieprzem.* Przegrzebki można pokryć panko na 4 godziny i schłodzić, przykryć. Panfry je 1 godzinę do przodu i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.