Przegrzebki na pół muszli
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki, bułkę tartą, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostrygi na Półskorupie z przegrzebkami, chrzanem, limonką i, Karmazyn na pół muszli, oraz Crudo na pół muszli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Usuń mięśnie boczne z przegrzebków i spłucz zimną wodą i dokładnie osusz.
Roztopić masło na średniej patelni saute na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu masła dodać czosnek i szczyptę soli i gotować przez 30 sekund.
Zdjąć patelnię z ognia i wrzucić bułkę tartą, aż dobrze połączone. Odstawić.
W małej misce, wrzucić razem pomidora, pietruszki i 1/4 łyżeczki soli. Równomiernie podzielić mieszaninę pomidorów między 4 pieca dowód ramekins lub muszli przegrzebek.
Umieść przegrzebki nad mieszaniną pomidorów i top z krakersem lub bułką tartą.
Piec w piekarniku przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru na wierzchu.