Przegrzebki Mascarpone
Przegrzebki Mascarpone to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka soli i pieprzu, masło, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Prawne Owoce morza pieczone przegrzebki - można zrobić te przegrzebki z prawnych owoców morza z naszych, Jagody z Mascarpone, oraz Figi i Mascarpone Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron, i gotować przez 7 do 9 protokół, aż al dente.
Roztopić 6 łyżek masła z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Wymieszać w pietruszki i czosnku i gotować przez kilka minut, aż pachnące.
Dodać grzyby i szparagi i doprawić solą, pieprzem i cebulą w proszku; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą miękkie, około 5 minut w zależności od grubości.
Umieść przegrzebki na patelni i krótko gotować z każdej strony, aż lekko rumiane i środek jest gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Usuń z ognia, gdy przegrzebki są po prostu gotowe.
Tymczasem w małym rondlu połącz mleko, ser mascarpone i pozostałe masło. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż sos będzie ciepły, a masło całkowicie się roztopi i zmiksuje. Wymieszać ten sos do przegrzebków i warzyw wraz z makaronem i podawać natychmiast.