Przegrzebek z kaczki z suszonymi wiśniami i Grappą

Przegrzebek z kaczki z suszonymi wiśniami i Grappą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 95 g tłuszczu, oraz w sumie 1210 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, szczypiorek na kawałki 1 cala, wiśnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 40%. Spróbuj Kaczki Scaloppine z suszonymi wiśniami i Grappą, Kaczka z suszonymi wiśniami i rozmarynem, oraz Ryż Perski Z Kaczką Confit I Suszonymi Wiśniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierś kaczki podziel na pół, wzdłuż.
Pozostawiając tłuszcz na, pokroić magret na bias, aż będzie sześć sztuk z każdej piersi. Funt każdy kawałek do 1/4 cala grubości młotkiem mięsnym i pogłębiać w sezonowanej mąki.
W 12 do 14 calowej patelni saute rozgrzać olej aż do palenia.
Dodać kawałki kaczki i saute aż złoty kolor brązowy, bez obracania.
Dodać wiśnie, grappę, wino, wywar i masło i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz o połowę, około 6 do 7 minut i odwróć kawałki kaczki. Gotować jeszcze 30 sekund, posypać szczypiorkiem i podawać z duszoną czerwoną kapustą.