Prosta wersja barszczu
Przepis Prosta Wersja barszczu może zaspokoić pragnienie Wschodnioeuropejskie w mniej więcej 1 godzina. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jeśli masz bulion wołowy, czosnek, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Barszcz, Barszcz, oraz Barszcz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w garnku 4-quart na średnim ogniu.
Dodać warzywa i gotować przez 15 do 20 minut, aż warzywa zmiękną. (Jeśli używasz buraków w puszkach, dodaj je po tym, jak inne warzywa zmiękną.)
Dodać bulion wołowy i doprowadzić zupę na wolnym ogniu. Dusić powoli przez 10 minut. Sięgnij łyżką i spróbuj kilku warzyw, aby upewnić się, że dokładnie zmiękły.
Posypać octem winnym do smaku. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać w gorących miseczkach. Przełóż kwaśną śmietanę, posiekany koperek i pokrojony czarny chleb na stole.Sugestie i wariacje ten prosty Barszcz możesz zamienić na przecier lub prostą zupę kremową, wkładając go do blendera i odcedzając, a jeśli chcesz, wykończ go filiżanką ciężkiej śmietany. Latem Barszcz przecierany na zimno stanowi zachwycającą zimną zupę. (Zobacz też krem z buraczków .)
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;