Prosta Szynka Pieczona
Prosta pieczona szynka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 26. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 7G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, 3% mniej sodu, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Proste Pieczone Klopsiki, Prosty Pieczony Dorsz (Lub Plamiak), oraz Prosta Ryba Pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść szynkę w dużym holenderskim piekarniku lub garnku. Przykryć wodą do 2 cali nad szynką; przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Odcedzić; dobrze spłukać ciepłą wodą.
Pokrój tłuszcz i skórkę z szynki. Wynik poza szynką w wzór diamentowy; stadnina z goździkami.
Umieść szynkę, skórkę do dołu, na stojaku brojlerów pokrytych sprayem do gotowania.
Na patelni ułożyć stelaż; na szynkę wlać 1 szklankę soku jabłkowego. Szynkę luźno przykryć folią.
Piec w temperaturze 325 przez 2 1/2 godziny, od czasu do czasu fastrygując pozostałym 1 szklanką soku jabłkowego.
Wyjąć szynkę z piekarnika( nie wyłączać piekarnika); odsunąć szynkę.
Połączyć cukier z musztardą; posmarować szynką.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji 14
Umieść szynkę na desce do krojenia; przykryj i odstaw na 10 minut przed krojeniem.