Proste pieczone ryby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 24g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, filet z tilapii, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosta pieczona ryba ze szpinakiem, Prosta Ryba Pieczona W Stylu Greckim, oraz Ryba pieczona po grecku: świeża, prosta i pyszna dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.