Prosta Prowansalska Tarta Warzywna
Przepis prosty prowansalska tarta warzywna jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 100 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasta francuskiego 1 / 2X9-1/2-cala, feta, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta prowansalska, Pissaladiere (Prowansalska Tarta Cebulowa), oraz Prowansalska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. lekko mąki powierzchni roboczej, położyć arkusz ciasta się, i delikatnie toczyć, aż mierzy około 11 x 15 cali. Przesuń ciasto na blasze do pieczenia. Nakłuć ciasto widelcem w odstępach około 1 cala. Delikatnie wymieszaj sardele w ratatouille.
Rozłóż ratatouille na cieście, do centymetra od granic. Rozłóż fetę na tarcie.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ciasto będzie nadmuchane i rumiane (w tym na spodzie), 18 do 25 min. Przesuń na deskę do krojenia, posypać natką pietruszki i pokroić w kwadraty lub paski.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
na bazie ośmiu porcji, kalorii
3, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
4, Tłuszcz Wielonienasycony