Prosta Gotowana Salsa Pomidorowa

Prosta Gotowana Salsa Pomidorowa
Prosty gotowany pomidor Salsan jest bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako meksykańska przystawka. 218 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis z prostych przepisów wymaga wody, papryki chili jalapeño, ząbków czosnku i oliwy z oliwek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czerwona soczewica-placki ryżowe z prostą salsą pomidorową, Gotowana Salsa, oraz Salsa Wolno Gotowana.

Instrukcje

1
Purée składniki: pomidory, jalapeño, czosnek, sól i wodę umieścić w blenderze. Purée przez 20 sekund, aż do całkowitego upłynnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni z sosem na średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać purée na patelnię. Doprowadzić do niskiego gotowania na wolnym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina całkowicie zmieni kolor z jasnoczerwonego na znacznie ciemniejszy czerwony, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Zdjąć z ognia.
4
Przechowywać w lodówce, gdy nie jest używany.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje do salsy. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn