Prosta Gotowana Salsa Pomidorowa
Prosty gotowany pomidor Salsan jest bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako meksykańska przystawka. 218 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis z prostych przepisów wymaga wody, papryki chili jalapeño, ząbków czosnku i oliwy z oliwek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czerwona soczewica-placki ryżowe z prostą salsą pomidorową, Gotowana Salsa, oraz Salsa Wolno Gotowana.
Instrukcje
Purée składniki: pomidory, jalapeño, czosnek, sól i wodę umieścić w blenderze. Purée przez 20 sekund, aż do całkowitego upłynnienia.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni z sosem na średniej wysokości.
Wlać purée na patelnię. Doprowadzić do niskiego gotowania na wolnym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina całkowicie zmieni kolor z jasnoczerwonego na znacznie ciemniejszy czerwony, o 15 protokół.
Przechowywać w lodówce, gdy nie jest używany.