Prosciutto owinięte cykoria i Radicchio Z Redukcją Balsamiczno-figową

Prosciutto owinięte cykoria i Radicchio Z Redukcją Balsamiczno-figową
Prosciutto owinięte cykoria i Radicchio Z Redukcją Balsamiczno-figową to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 4G białka, oraz 25g tłuszczu. Za 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ocet balsamiczny, belgijską endywię, figi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako dodatek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 18 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Cykoria owinięta Prosciutto z redukcją figi balsamicznej-Rachael Ra, Prosciutto-owinięte szparagi z redukcją balsamiczną, oraz Grillowana Sałatka z krewetek i rukoli zawijana w Prosciutto z marynowaną cebulą i redukcją balsamiczną.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Dopraw ćwiartki endywii i readicchio solą i pieprzem. Owiń każdą sekcję pół plasterkiem szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
EndiveEndive
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Posmaruj owinięte sekcje oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i grilluj przez 7 do 8 minut, obracając co kilka minut, aż szynka będzie chrupiąca, a sekcje sałaty miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść figi i ocet w garnku i zagotuj, a następnie zmniejsz ogień, aby gotować na wolnym ogniu. Zredukuj ocet do kilku łyżek stołowych, aż kawałki figi będą miękkie, a ocet gęsty, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Ułóż sałatę na pojedynczych talerzach lub naczyniu do serwowania i nałóż na sałatę figę i balsamiczną redukcję, mżąc w przód iw tył po talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn