Prosciutto owinięte cykoria i Radicchio Z Redukcją Balsamiczno-figową

Prosciutto owinięte cykoria i Radicchio Z Redukcją Balsamiczno-figową to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 4G białka, oraz 25g tłuszczu. Za 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ocet balsamiczny, belgijską endywię, figi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako dodatek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 18 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Cykoria owinięta Prosciutto z redukcją figi balsamicznej-Rachael Ra, Prosciutto-owinięte szparagi z redukcją balsamiczną, oraz Grillowana Sałatka z krewetek i rukoli zawijana w Prosciutto z marynowaną cebulą i redukcją balsamiczną.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Dopraw ćwiartki endywii i readicchio solą i pieprzem. Owiń każdą sekcję pół plasterkiem szynki.
Posmaruj owinięte sekcje oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i grilluj przez 7 do 8 minut, obracając co kilka minut, aż szynka będzie chrupiąca, a sekcje sałaty miękkie.
Umieść figi i ocet w garnku i zagotuj, a następnie zmniejsz ogień, aby gotować na wolnym ogniu. Zredukuj ocet do kilku łyżek stołowych, aż kawałki figi będą miękkie, a ocet gęsty, 5 do 7 minut.
Ułóż sałatę na pojedynczych talerzach lub naczyniu do serwowania i nałóż na sałatę figę i balsamiczną redukcję, mżąc w przód iw tył po talerzu.