Prosciutto, jajko sadzone i parmezan na wiejskim chlebie

Prosciutto, jajko sadzone i parmezan na wiejskim chlebie może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 19g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka soli i pieprzu, sardela, szpinak dla niemowląt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jajka w koszulce na łóżku ze smażonych grzybów i wiejskiego białego chleba, {Guilt Free} Pikantny Chleb Prosciutto, Jarmuż I Parmezan, oraz Grillowane szparagi, Prosciutto, smażony chleb i gotowane jajko.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery, z tacą ustawioną w najniższej pozycji. Pieczywo z jednej strony do tosty, 1 do 2 protokół.
Wyjąć i podzielić ser i prosciutto równomiernie na niepalonych stronach. Powrót do brojlerów i gotować, Otwarte twarzy, aż prosciutto jest chrupiące i ser zaczął topić, o 1 minutę. Wyłącz brojlery, pozostawiając kanapki wewnątrz na ciepło. Na patelni roztopić 1 łyżkę masła, a następnie usmażyć jajka do pożądanej doneness.
Wyjąć kanapki i top każdy z jajkiem.
Dodać pozostałe masło do patelni i podsmażyć anchois i czosnek na średnim ogniu, stale mieszając, aż czosnek zacznie zmiękać.
Dodaj szpinak i gotuj, aż zwiędnie, następnie dodaj sok z cytryny, sól i pieprz. Łyżka na kanapki i służyć.
Pomiń anchois, czosnek, szpinak i sok z cytryny. Przed podaniem udekorować innym plasterkiem tosta. A jeśli prosciutto i parmezan są zbyt ostre, zastąp je szynką pieczoną w miodzie i białym cheddarem.