Prosciutto i marynowane karczochy Involtini
Prosciutto i marynowany Karczoch Involtini jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, parmezan, slivered blanszowane migdały, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Cielęcina I Karczoch Involtini, Prosciutto Z Marynowanym Melonem, oraz Karczoch i Prosciutto Panini.
Instrukcje
Rozgrzać olej na małej patelni.
Dodać migdały i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 5 protokół.
Przełożyć na talerz i ostudzić.
W mini robocie kuchennym pulsuj serca karczochów migdałami, aż zostaną drobno posiekane.
Dodać serek śmietankowy, parmezan i skórkę cytrynową i przetrzeć na pastę. Doprawić solą i pieprzem.
Ułóż 3 plastry prosciutto na powierzchni roboczej, nakładając je lekko wzdłuż boków. Łyżka 2 łyżki nadzienia karczocha na krótkim końcu i zwinąć w ciasny cylinder. Powtórzyć z pozostałą prosciutto i napełniania. Przyciąć końce, pokroić na ćwiartki i podawać.
Do przodu: rolki można przechowywać w lodówce do 2 dni.