Prosciutto i marynowane karczochy Involtini

Prosciutto i marynowane karczochy Involtini
Prosciutto i marynowany Karczoch Involtini jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, parmezan, slivered blanszowane migdały, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Cielęcina I Karczoch Involtini, Prosciutto Z Marynowanym Melonem, oraz Karczoch i Prosciutto Panini.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodać migdały i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
3
Przełożyć na talerz i ostudzić.
4
W mini robocie kuchennym pulsuj serca karczochów migdałami, aż zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Dodać serek śmietankowy, parmezan i skórkę cytrynową i przetrzeć na pastę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Świeży Koperek Lub Estragon OpcjonalnieŚwieży Koperek Lub Estragon Opcjonalnie
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Ułóż 3 plastry prosciutto na powierzchni roboczej, nakładając je lekko wzdłuż boków. Łyżka 2 łyżki nadzienia karczocha na krótkim końcu i zwinąć w ciasny cylinder. Powtórzyć z pozostałą prosciutto i napełniania. Przyciąć końce, pokroić na ćwiartki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Do przodu: rolki można przechowywać w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn