Prosciutto i Kurczak nadziewany mozzarellą w sosie pomarańczowym Beurre Blanc
Prosciutto i Kurczak nadziewany mozzarellą z pomarańczowym sosem Beurre Blanc może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,57 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 13g białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka prosciutto, masło, piersi z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 25%. Spróbuj Pomarańczowy sos Beurre Blanc do owoców morza, Szparagi zawinięte w Prosciutto z Beurre Blanc, oraz Mahi-Mahi z pomarańczowym sosem Beurre Blanc dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla nadziewanego kurczaka: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ostrożnie pokroić szczelinę wzdłuż krawędzi najgrubszej części każdej piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Stuff kawałek prosciutto i 1-uncja mozzarella do każdego, zabezpieczyć wykałaczki w razie potrzeby, i umieścić na blasze do pieczenia. Doprawić solą i pieprzem, posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Prosciutto
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Wyraźny Aromat Masła
3
Umieścić w piekarniku i piec do przetargu widelec o 45 do 50 protokół.
Połącz sok pomarańczowy i wino w rondlu i gotuj na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę objętości. Wymieszać z gęstą śmietaną, doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu i pozostawić do zmniejszenia i zagęszczenia na małym ogniu. Natkę pietruszki wymieszać i odstawić na krótko w ciepłe miejsce.