Prime Rib with Herb Rub
Prime Rib with Herb Rub wymaga około 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 951 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 6,57 zł za porcję. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, mielony pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Herb-Crusted Prime Rib, Herb-Crusted Prime Rib, oraz Żeberko Prażone Ziołowo.
Instrukcje
Najpierw rozgrzej piekarnik do 400 stopni F, do gotowania żeber.
Następnie, w misce, wymieszać pietruszkę, czosnek, olej, sól i pieprz razem dobrze do włączenia.
Aby przygotować wołowinę, przyciąć palce od spodu wołowiny i ogona żebra, zachowując środkową część żebra. Następnie równomiernie nałożyć maseczkę na całe żebro.
Aby ugotować żebro, zacznij gotować przez 20 minut, a następnie zmniejsz ogień do 225 stopni i zakończ przez 1 1/2 godziny dla średnio rzadkich do średnich.