Prime Rib of Swordfish
Prime Rib of Swordfish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 359 kalorii, 38g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 6,12 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz ziarna pieprzu, schab z miecznika, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Prime Rib, Prime Rib, oraz Prime Rib.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ustaw stojak wewnątrz blachy do pieczenia.
Miecznik doprawić solą morską i przyprawą kopru włoskiego, wciskając przyprawy w miąższ. Zwiąż miecznika w poprzek w 3 równomiernie rozmieszczonych miejscach (nie jest to konieczne, ale będzie trzymać się razem trochę łatwiej).
Rozgrzać oliwę z oliwek w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Miecznik brązowy ze wszystkich stron, obracając się sporadycznie, w sumie około 15 minut.
Umieść miecznik na stojaku wewnątrz blachy do pieczenia i piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 120 stopni F, czyli około 30 minut. Pozostawić rybę do odpoczynku w temperaturze pokojowej na 10 minut przed wyrzeźbieniem.
Wytnij sznurki, aby usunąć, i wyrzeźbić miecznika w poprzek na 1/2-calowe plastry.
Umieść nasiona kopru włoskiego, nasiona kolendry i ziarna pieprzu na ciężkiej patelni na średnim ogniu, często podrzucając, aby nasiona tosty równomiernie. Obserwuj uważnie, jak łatwo mogą się palić.
Gdy jasnobrązowe i pachnące, wlać nasiona na talerz do ostygnięcia. Muszą być chłodne przed szlifowaniem, albo będą gumować ostrza.
Wlać nasiona do blendera i dodać sól. Zmiksuj na drobny proszek, od czasu do czasu wstrząsając blenderem, aby ponownie rozłożyć nasiona. Przechowywać w szczelnie zamkniętym szklanym słoiku w chłodnym, suchym miejscu lub zamrażać.