Presto gulasz & czosnek puree wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Za $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką sos wołowy, wodę, warzywa i kilka innych składników, możesz go zrobić. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz z mielonej wołowiny na puree czosnkowym, Tłuczone ziemniaki czosnkowe Bennigan – łatwo jest zrobić tłuczone ziemniaki czosnkowe, oraz Gulasz Wołowy Presto dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na dużej patelni nieprzywierającej gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj pomidory, sos, warzywa, majeranek i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5-8 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Majeranek
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
W międzyczasie w małym rondelku zagotuj wodę, mleko, masło, czosnek w proszku i pieprz.