Prego® Papryka Nadziewana
Prego® Good-for-you faszerowane papryki może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 23G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, papryka, szybkie gotowanie brązowy ryż, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać szybko gotowanie brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Instant Chocolate Mocha jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Prego® Papryka Nadziewana, Prego® Kiełbasa-Zielona Papryka Faszerowana, oraz Papryka nadziewana wszystkim co dobre {#PepperParty} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż ugotować bez soli lub masła zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż wołowina jest dobrze rumiane, często mieszając.
Wylać tłuszcz. Wymieszać 2 szklanki sosu i ryżu na patelni.
Każdy pieprz przeciąć na pół wzdłuż. Wyrzucić nasiona i białe błony.
Umieść skorupki pieprzu na patelni o wymiarach 17x11 cali.
Łyżka mieszanki wołowiny do skorupek pieprzu.
Pozostałą część sosu polać nadziewaną papryką. Kryć się.
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 45 minut lub aż papryka będzie miękka. Top z serem.
Odstawić na 5 minut lub aż ser się roztopi.