Precle Puree Ziemniaczane
Precel Puree Ziemniaczane to dodatek dla 8 osób. Za 55 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 306 kalorii . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny na Święto Dziękczynienia . Mieszanka brązowej musztardy, precli, mąki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 32 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 39% . Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Perogie z puree ziemniaczano-groszkowego , Quesadillas z puree ze słodkich ziemniaków, jabłek i Cotija orazPuree ziemniaczane z chrupiącą cebulą i szalotką .
Instrukcje
Składniki sosu do maczania umieścić w małej misce i dobrze wymieszać.
Podawać z preclami i puree ziemniaczanym.
Na kęsy ziemniaczane: W holenderskim piekarniku lub frytkownicy wlej olej na głębokość 5 cali.
Rozgrzej olej na średnim ogniu do 350 stopni F.
Połączyć ziemniaki z jajkiem.
Wymieszaj mąkę i musztardę. Nałóż około 1 czubatą łyżkę stołową, uformuj kulki i obtocz w pokruszonych preclach. Smażyć na głębokim tłuszczu, aż kawałki wypłyną na wierzch i staną się złotobrązowe, od 2 do 3 minut.
Podawać z sosem musztardowym.
Składniki sosu do maczania umieścić w małej misce i dobrze wymieszać.
Podawać z preclami i puree ziemniaczanym.
Na kęsy ziemniaczane: W holenderskim piekarniku lub frytkownicy wlej olej na głębokość 5 cali.
Rozgrzej olej na średnim ogniu do 350 stopni F.
Połączyć ziemniaki z jajkiem.
Wymieszaj mąkę i musztardę. Nałóż około 1 czubatą łyżkę stołową, uformuj kulki i obtocz w pokruszonych preclach. Smażyć na głębokim tłuszczu, aż kawałki wypłyną na wierzch i staną się złotobrązowe, od 2 do 3 minut.
Podawać z sosem musztardowym.