Precle Miękkie
Miękkie precle mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 5G tłuszczu i w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 14. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Mieszanka miodu, ciasta chlebowego, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 9%, który można poprawić. Podobne przepisy obejmują Precle Miękkie, Precle Miękkie, oraz Precle Miękkie.
Instrukcje
Podziel ciasto na 14 części. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń każdy kawałek ciasta w 16-calową linę, a następnie uformuj w kształt precla.
Przenieś ciasto do lodówki, aż będzie gotowe do wrzenia.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużym garnku zagotuj 4 litry wody.
Dodaj precle po 3 na raz i gotuj, aż precle wypłyną na powierzchnię, około 2 minut.
Wyjmij i osusz na ręcznikach papierowych. Ułóż precle w odległości 3 cali od siebie na maślanych blachach.
Posyp grubą solą lub wyborem dodatków.
Piecz przez 15 do 20 minut lub do zrumienienia.
Rozwałkuj ciasto na liny, uformuj precle i gotuj zgodnie z powyższym. Ułóż na maślanych blachach, posmaruj ubitym jajkiem, jak wspomniano powyżej.
Posyp parmezanem i czosnkiem w proszku.
Piecz przez 15 do 20 minut lub do zrumienienia.
W małej misce wymieszaj cukier puder i cynamon z 1 do 2 łyżkami wody (tyle wody, aby uzyskać glazurę). Odłóż na bok.
Rozwałkuj ciasto na liny, uformuj precle i gotuj zgodnie z powyższym. Tuż przed pieczeniem posmaruj precle miodem.
Wyjmij precle z piekarnika i jeszcze ciepłe posmaruj polewą cynamonowo-cukrową.