Prażony migdał i groszek Pecorino
Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sok z cytryny, wodę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekany przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszkiem i Pecorino, Opiekane kanapki z migdałami i Pecorino, oraz Bakłażan "klopsiki" i groszek cukrowy w tostowym sosie sezamowym #CampbellSauces dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 8 szklanek wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać groszek; gotować 30 sekund lub aż chrupiące-przetargu.
Spuścić i zanurzyć w lodowatej wodzie; spuścić. Połowę groszku pokroić ukośnie.
W średniej misce połączyć skórkę z cytryny i 7 kolejnych składników; wymieszać trzepaczką.
Dodać groszek; wrzucić do herbu.
Migdały tost na małej patelni; gotować na średnim ogniu 3 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać migdały do mieszanki grochu; wrzucić delikatnie. Top z ogolonym serem pecorino Romano.