Przepis tosty migdałowe i wiśniowe bułeczki mogą zaspokoić szkockie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje 59 centów za porcję. Ten poranny posiłek ma 274 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz staromodny płatki owsiane, mąkę, mąkę do ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Tarta wiśnie i Prażone bułeczki migdałowe, Bułeczki Wiśniowo-Migdałowe, oraz Bułeczki Wiśniowo-Migdałowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Umieścić owies w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Dodać mąkę, brązowy cukier i kolejne 5 składników (przez ziele angielskie) do procesora; pulsować 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Ziele Angielskie
5
Dodać masło; pulsować 5 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
6
Dodać śmietanę i wanilię; pulsować 3 razy lub tylko do połączenia (nie overmix).