Prażone buraki z cytrusami, fetą i orzechami włoskimi

Prażone buraki z cytrusami, fetą i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonych buraków z cytrusami, Fetanem i orzechami włoskimi. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis od Serious Eats ma 122 fanów. Jeśli masz pomarańcze, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Prażone Buraki I Cytrusy Z Fetą, Prażone buraki i cytrusy z fetą, oraz Prażone buraki z orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. wytrzyj lub wyczyść buraki, a następnie przyciąć łodygi do jednego cala, pozostawiając" ogony " włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Buraki ułożyć na dużym kawałku folii aluminiowej i skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek. Owinąć folię wokół buraków, tworząc zgrabne opakowanie, a następnie piec bezpośrednio na stojaku na środku piekarnika do miękkości po przekłuciu nożem, około 1 godziny. Rozpakuj buraki i pozostaw do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć. Buraki obrać, pocierając skórę pod chłodną bieżącą wodą, a następnie pokroić w cienkie plasterki o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W małej misce ubijamy pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek i octu winnego czerwonego. Wrzucić buraki, cytrusy i sos razem w dużej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przełożyć na półmisek i
5
Skropić soki z miski na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Posypać feta, orzechy włoskie i szalotki na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn