Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać prawie słynne frytki fasolka szparagowa spróbować. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, ocet destylowany, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 149 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frytki Z Zieloną Fasolką, Frytki Z Zieloną Fasolką, oraz Frytki z zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób dip: przecier dressing, ogórek, chrzan, mleko, ocet, wasabi w proszku, pieprz cayenne i sól do smaku w blenderze, aż będzie gładka. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Proszek Wasabi
Chrzan Pospolity
1-1/2 Uncji Gin
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przygotuj fasolę: napełnij dużą miskę lodową wodą. Doprowadzić bulion do wrzenia w rondlu na dużym ogniu.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Wrzucić zieloną fasolkę w mące i strząsnąć nadmiar. Jeden po drugim, zanurz fasolę w mieszaninie jaj, pogłębiaj w mieszaninie bułki tartej i połóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Zamrażać, aż powłoka jest ustawiona, około 30 minut.
Rozgrzać 3 cale oleju w głębokim garnku na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F. smażyć fasolkę szparagową w partiach, aż złoty kolor, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Przenieś fasolę szczypcami lub skimmerem do stojaka lub ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Skimmer
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego