Prawie Znane Frytki Z Zieloną Fasolką

Prawie Znane Frytki Z Zieloną Fasolką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać prawie słynne frytki fasolka szparagowa spróbować. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, ocet destylowany, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 149 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frytki Z Zieloną Fasolką, Frytki Z Zieloną Fasolką, oraz Frytki z zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób dip: przecier dressing, ogórek, chrzan, mleko, ocet, wasabi w proszku, pieprz cayenne i sól do smaku w blenderze, aż będzie gładka. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Proszek WasabiProszek Wasabi
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przygotuj fasolę: napełnij dużą miskę lodową wodą. Doprowadzić bulion do wrzenia w rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
4
Fasolę wyjąć łyżką szczelinową i przełożyć do lodowatej wody, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Ostudzić w wodzie, następnie odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Jajko i mleko ubić w płytkiej misce. Umieść 1/2 szklanki mąki w innej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Połączyć bułkę tartą, pozostałe 1/2 szklanki mąki, cebula w proszku, czosnek w proszku, cayenne, i sól i pieprz do smaku w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Wrzucić zieloną fasolkę w mące i strząsnąć nadmiar. Jeden po drugim, zanurz fasolę w mieszaninie jaj, pogłębiaj w mieszaninie bułki tartej i połóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Zamrażać, aż powłoka jest ustawiona, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Rozgrzać 3 cale oleju w głębokim garnku na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F. smażyć fasolkę szparagową w partiach, aż złoty kolor, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Przenieś fasolę szczypcami lub skimmerem do stojaka lub ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
SkimmerSkimmer
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
11
Podawać z dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
12
Zdjęcia Yunhee Kim

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (12 uncji) opakowanie świeżej zielonej fasolki, przyciętej1 (12 uncji) opakowanie świeżej zielonej fasolki, przyciętej1szczyptaSzczypta pieprzu cayenneSzczypta pieprzu cayenne1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiogórek obrany, posiekany, posiekanyogórek obrany, posiekany, posiekany1Duże(Keebler)(Keebler)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka instant (np. Wondra)mąka instant (np. Wondra)227Orzechy dowolne (posiekane)fasola szparagowa, przyciętafasola szparagowa, przycięta1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)chrzan, osuszonychrzan, osuszony4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos0(może być lub przeglądać)cebula w proszku łyżeczka czosnku w proszkucebula w proszku łyżeczka czosnku w proszku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiRanch dressingRanch dressing4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKosh er sól i świeżo zmielony czarny pieprzKosh er sól i świeżo zmielony czarny pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej orzechowy lub roślinny, do smażeniaOlej orzechowy lub roślinny, do smażenia2(może być lub przeglądać)proszek wasabi (znaleziony w alejce przypraw lub z azjatyckimi potrawami)proszek wasabi (znaleziony w alejce przypraw lub z azjatyckimi potrawami)11 funt cukinii,ocet biały destylowanyocet biały destylowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn