Prawdziwy Kurczak

Prawdziwy Kurczak
Prawdziwy kurczak wymaga około 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 33 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 27 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz kości kurczaka, ziarna pieprzu, sznurek kuchenny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Domowe Żółte Ciasto Mix: Prawdziwe Składniki, Naprawdę Szybko, Codzienna Granola z prawdziwego jedzenia, naprawdę prosta, oraz Prawdziwy Pudding Kukurydziany + Prawdziwi Przyjaciele.

Instrukcje

1
Umieść kości kurczaka na dnie dużego garnka i napełnij wystarczającą ilością zimnej wody, aby pokryć Kości o około 2 cale. Doprowadzić wodę do delikatnego gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Pęcherzyki powinny ledwo złamać powierzchnię. Po gotowaniu wywaru przez około 30 minut, usuń pianę, która tworzy się na powierzchni lub krawędziach garnka i wyrzuć. Kontynuuj gotowanie kolejne 90 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Z KurczakaKości Z Kurczaka
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj seler, marchew i cebulę do garnka. Jak simmers akcji, nadal skim off pianki. Po 1 godzinie i 15 minutach owinąć łodygi pietruszki, tymianek, liść laurowy, ziarna pieprzu i czosnek w mały kawałek gazy i związać w schludne opakowanie ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj pakiet przypraw do zapasów. Dusić jeszcze 45 minut (łącznie 4 godziny czasu duszenia); wyjąć pakiet przypraw. Odcedzić wywar przez drobny sitko siatkowe wyłożone gazą. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn