Prawdziwy Kremowy Pudding Kukurydziany

Prawdziwy Kremowy Pudding Kukurydziany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prawdziwego puddingu kukurydzianego. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 149 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieprz, jajka, grubą sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Prawdziwy Kremowy Pudding Kukurydziany, Prawdziwy Kremowy Pudding Kukurydziany, oraz Prawdziwy Pudding Kukurydziany + Prawdziwi Przyjaciele dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając dużych otworów na tarce pudełkowej, zapiekaj kukurydzę do dużej miarki toyield 4 hojne filiżanki grubej mlecznej miazgi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
2
Rozgrzej piekarnik do 218°. stopić 2tablespons butter in heavy large skilletover medium-low heat.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Dodaj cebulę icelery; posypać 1/2 łyżeczki grubejsalt. Sauté do miękkości, ale nie brązowy, 10 do12 minut. Zeskrobać mieszaninę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Żółtka ubić w dużej misce 2minuty. Wymieszać mieszankę kukurydzianą, mieszankę cebulową, crême fraîche, 1/8 łyżeczki pieprzu, 2 łyżeczki grubej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
żółtko Jajażółtko Jaja
PieprzPieprz
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Ubij białka w średniej misce, aż będą sztywne, ale nie wyschną; złóż na ciasto kukurydziane w 2 dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Miejsce pozostałe 2 łyżki masła w 10-do 12-cup żeliwnej patelni lub bakingdish.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przenieść do piekarnika i ogrzać, aż masłozaczyna się do brązowego, o 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Brushbutter nad wewnątrz patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj budyń.
10
Piec budyń 15 minut. Zmniejsz temperaturę oventemperature do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Piecz budyń aż do złotego, około 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Odstawić 5 do 10 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn