Prawdziwy Kremowy Pudding Kukurydziany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prawdziwego puddingu kukurydzianego. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 149 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieprz, jajka, grubą sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Prawdziwy Kremowy Pudding Kukurydziany, Prawdziwy Kremowy Pudding Kukurydziany, oraz Prawdziwy Pudding Kukurydziany + Prawdziwi Przyjaciele dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając dużych otworów na tarce pudełkowej, zapiekaj kukurydzę do dużej miarki toyield 4 hojne filiżanki grubej mlecznej miazgi.
Rozgrzej piekarnik do 218°. stopić 2tablespons butter in heavy large skilletover medium-low heat.
Dodaj cebulę icelery; posypać 1/2 łyżeczki grubejsalt. Sauté do miękkości, ale nie brązowy, 10 do12 minut. Zeskrobać mieszaninę do miski.
Żółtka ubić w dużej misce 2minuty. Wymieszać mieszankę kukurydzianą, mieszankę cebulową, crême fraîche, 1/8 łyżeczki pieprzu, 2 łyżeczki grubej soli.
Ubij białka w średniej misce, aż będą sztywne, ale nie wyschną; złóż na ciasto kukurydziane w 2 dodatkach.
Miejsce pozostałe 2 łyżki masła w 10-do 12-cup żeliwnej patelni lub bakingdish.
Przenieść do piekarnika i ogrzać, aż masłozaczyna się do brązowego, o 4 protokół.
Brushbutter nad wewnątrz patelni.
Piec budyń 15 minut. Zmniejsz temperaturę oventemperature do 177°.
Piecz budyń aż do złotego, około 30 minut dłużej.
Odstawić 5 do 10 minut przed podaniem.