Praliny Maślane

Praliny Maślane
Praliny z maślanki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, maślankę, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Praliny Maślane, Pralinki Z Boczkiem Maślanym, oraz Praliny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukier i maślankę w małym holenderskim piekarniku, dobrze mieszając. Powoli doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć i gotować 2 do 3 minut, aby spłukać kryształy cukru z boków patelni. Odkryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie etap miękkiej kuli (234). Wymieszać śmietanę z kamienia nazębnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
MaślankaMaślanka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią. Beat 2 do 3 minut lub aż mieszanina jest kremowy i zaczyna zagęszczać. Wymieszać z orzechami pekan. Pracując szybko, upuść mieszaninę za pomocą zaokrąglonych łyżek stołowych na woskowany papier; pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Wyjąć z woskowanego papieru i przechowywać w szczelnym pojemniku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn